Shërbim cilësor për makinën tuaj

specialistë të huaj të kualifikuar me eksperiencë të gjatë pune

tek ne do të gjeni një staf të dedikuar dhe profesional me disa specializime në fushat përkatëse

 

one-stop  shop

makina juaj rregullohet me një ndalesë tek ne

vetëm me një ndalesë tek ne, do të gjeni çdo gjë që ju nevojitet për mirëmbajtjen dhe riparimin e makinës tuaj

 

shitje pjesë këmbimi

të reja dhe të përdorura

ne ofrojmë pjesë këmbimi të reja për çdo makinë si dhe pjesë këmbimi të përdorura origjinale gjermane